Diesel 3 -pack flerfärgade t-shirtar med logga


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Edc by Esprit OCS BACK DETAIL - T-shirt med print - off vit Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Diesel Jeans Larkee-Beex L.34 - Svart - Herr
Edc by Esprit TEE - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEllesse Avico Marinblå träningsbyxor med revär del av set Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ellesse Toce Grön huvtröja med liten logga
Ellesse EL MERCURO Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Diesel T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DIM BODY TOUCH HIPSTER 2 PACK - Briefs - nacre new skin Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ellesse TRANQUILLO - Linne - svart Vackra billiga damkläderEmporio Armani 3-pack vita trunks med EVA-loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DKNY Reflexjacka med huva och logga på ryggen
Emporio Armani logo Svarta trosor med logga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Envie de Fraise FIONA TANK NURSING - T-shirt med print - navy blå raspberry Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Esprit Blommig finskjorta med smal passform
DKNY Intimates MODERN LIGHTS HIPSTER - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Esprit BERMUDA - Shorts - navy Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Baddräkt Isabella - Vit - DamCollection Bikini-bh Sally - Svart - DamCollection Bikinitrosa Moa - Röd - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection blås Emma - Blå - Dam
Collection blås Sofi - Blå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Bygel-bh med spets på kuporna - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DKNY Intimates SLEEPSHIRT - Nattlinne - svart Vackra billiga damkläder