DKNY Mjuk bh med trekantskupa - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Emporio Armani 3-pack svarta trunks med EVA-logga

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dockers ALPHA KHAKI 360 SKINNY NEW BRI Byxor
Emporio Armani ICONIC - Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEn Creme Curve Långärmad klänning med hålmönstrade infällningar och broderade blommor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Envii ENZOE DRESS - Fodralklänning - forgetmenot Vackra billiga damkläder
Esprit Svart kortärmad skjorta med smal passform och stretch

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dguldthy Perkins BARDOT - blås - grön Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dguldthy Perkins CORE CARDI - Kofta - cobalt Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 4505 Skifferblå tränings-t-shirt i muscle fit med snabbtorkande materialCollection Baddräkt Tanya - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dguldthy Perkins EDEN - Jeggings - vit Vackra billiga damkläder
Collection Bikini-bh Tanja - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Bikinitrosa Samira - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection blås Elsa - Vit - Dam
Dguldthy Perkins Petite NAPLES ANKLE GRAZER - Tygbyxor - camel Vackra billiga damkläder
Collection blås Rita - Multi - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Bygel-bh Dagny - Vit - DamCollection Byxor Edna Slit Superstretch - Svart - DamCollection Cardigan Sienna - Vit - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Jacka Keira - Grön - Dam
Collection Kashmircardigan - Natur - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Kjol Robyn - Multi - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dguldthy Perkins SHORT SLEEVE BODYCON - Fodralklänning - gul Vackra billiga damkläder