Dguldthy Perkins ASHLEY - Jeans straight leg - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Envie de Fraise FIONA NURSING - T-shirt med print - orange Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dguldthy Perkins BUTTON THROUGH BOW CAMI - Jerseyklänning - multiFärgöd Vackra billiga damkläder
Escada Vardagsklänning - dark bloom Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsprit - Mellanblå skinny jeans Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 4505 träning gråmelerad t-shirt utan ärm i snabbtorkande material
Collection Badrock Sadie - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dguldthy Perkins Petite BAILEY - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dguldthy Perkins ROLL - blås - navy Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Bikini-bh, mjuk - Svart - DamCollection Bikinitrosa Sandra - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dguldthy Perkins SQUARE NECK TIE SLEEVE - blås - ochre Vackra billiga damkläder
Collection blås Ellen - Röd - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection blås Prarie - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Boyfriendbyxa Mira - Vit - Dam
Dr. Denim Roy Denim Jacket Ytterkläder
Collection Byxor Brittany - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Cardigan Ellen - Blå - DamCollection Hipstertrosa Mary i microfiber - Svart - DamCollection Kappa Lexie - Röd - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Kjol Juno - Gul - Dam
Collection Klänning Dora - Multi - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Klänning Lykke - Brun - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dr.Denim RIVER TRUCKER JACKET - Jeansjacka - retro svart Vackra billiga damkläder