Dguldthy Perkins STRIPE - Skjortklänning - svart vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Baddräkt Sol - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dguldthy Perkins TWIST FRONT - blås - stone Vackra billiga damkläder
Collection Bikini-bh Samantha - Gul - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Bikinitrosa Madison - Vit - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection blås Beatrice - Svart - Dam
Collection blås Isolde - lila - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dry Lake Maxiklänning Aria Dress - Vit - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DRYKORN GOOLE - Blazer - navy Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection blås Vallmo - Vit - DamCollection Bygel-bh med tunn vaddering - Grå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dstrezzed Kavaj Peach Terry - Grå - Herr
Collection Byxor Kitty Cord - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Cardigan Yasmin - Vit - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Jacka i parkasmodell - Grå - Dam
EA7 Vit t-shirt med stor logga
Collection Kappa med slag - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Kjol Lill - Multi - DamCollection Klänning Elane - Multi - DamCollection Klänning Lorie - orange - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Klänning Uma - lila - Dam
Collection Maxikjol Allis - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Omlottklänning Stefanie i sammet - Grön - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edc by Esprit DAILY HIPSTER - String - svart Vackra billiga damkläder