Dry Lake Klänning Gerda Lace - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Bikinitrosa Sofie - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DRYKORN BAD - Tygbyxor - oliv Vackra billiga damkläder
Collection blås Edessa - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection blås med trumpetärm - Vit - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Bomberjacka Bonnie-Li - rosa - Dam
Collection Byxa Anna - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
EA7 Marinblå mjukisbyxor i frödté

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Edc by Esprit BLOUSY TEE - T-shirt med print - old rosa Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Byxor Maddox Cargo - Grön - DamCollection Dunparkas Penny - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Edc by Esprit FLOW - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
Collection Jacka Keira - lila - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Kappa Meryl - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Kjol Khloe - Svart - Dam
Edc by Esprit PRINT - blås - off vit Vackra billiga damkläder
Collection Klänning Daniella - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Klänning Klara - Röd - DamCollection Klänning Smilla - Grå - DamCollection Linne Jaida - Blå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Nattlinne Petra - rosa - Dam
Collection Pyjamasbyxor Annika - Grå - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Spetsblås Simone - Gul - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edc by Esprit Trenchcoat - skin beige Vackra billiga damkläder