Dry Lake Spetsklänning Eliana Dress - rosa - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection blås Alva - rosa - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DRYKORN LEYLA - Linne - nude Vackra billiga damkläder
Collection blås Freja - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection blås Rita - Multi - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Boxertrosa Erica 4-pack - Vit - Dam
Collection Byxa Samira - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
EA7 Emporio Armani SEA WORLD MASTER SET - Bikini - electric blå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Edc by Esprit DAILY HIPSTER - String - vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Byxor Nessa Stripe - Svart - DamCollection Hipster Exquisite - rosa - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Edc by Esprit JACKET - Jeansjacka - blå light wash Vackra billiga damkläder
Collection Jeanskjol Ibiza - Blå - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Kavaj Kitty Cord - Blå - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Kjol Novalie - Vit - Dam
Edc by Esprit Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder
Collection Klänning Erica - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Klänning med 3 4-ärm - DamCollection Klänning Volang - orange - DamCollection Maxiklänning Betty - Svart - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Omlottopp Bente - Svart - Dam
Collection Shapingtrosa Isa - Natur - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Sport-bh med hyskknäppning - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Edc by Esprit VOI - blås - navy Vackra billiga damkläder