Edc by Esprit FABRIC MIX TEE - T-shirt med print - off vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Bygel-bh med spets på kuporna - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Edc by Esprit LADDER - Leggings - navy Vackra billiga damkläder
Collection Byxor Edna Zip Superstretch - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Cardigan Eja - Grå - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Hipster Ravish 3-pack - Svart - Dam
Collection Jultröja Cindy - rosa - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eivy ICECOLD WINTER TIGHTS - Långkalsonger - light brun Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ellesse Junio Marinblå vindanorak med stor logga

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Kavaj Millie - Svart - DamCollection Kjol Signe - Multi - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ellesse Svarta mjukisbyxor med extra smal passform
Collection Klänning Engla - rosa - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Klänning Lykke - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Klänning Teresa - Svart - Dam
Ellesse EL SANATRA Sweatpants
Collection Linne Jolie - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Nattlinne Nathalie - rosa - DamCollection Pyjamas Klara - Svart - DamCollection Skjorta Jenna - Vit - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Strumpor 5-pack - Svart - Dam
Collection Topp Aviva - Vit - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Topp Halle - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ellesse sport Simono svarta mjukisbyxor del av set