Ellesse Renzo Vit t-shirt med rund halsringning


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Jeansjacka Liv - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Ellesse ALBERTA - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder
Collection Kappa Watson - Natur - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Kjol Juno - Gul - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Klänning Boel - rosa - Dam
Collection Klänning Helly - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ellesse VERNAGO - Linne - navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Emory Park Klänning med smala fransiga axelband

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Klänning Octavia - rosa - DamCollection Knytblås Josephine - Röd - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Emporio Armani Mysset med kamouflagemönstrad t-shirt och shorts
Collection Maxiklänning Diana - rosa - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Omlottklänning Pamela - orange - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Pyjamasbyxor Gunilla - Blå - Dam
Emporio Armani T-shirt med print - vit röd Vackra billiga damkläder
Collection Skjortklänning Emmylou - Blå - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Strumpor i bambu, 3-pack - Svart - DamCollection Topp Antonia - Blå - DamCollection Topp Gisela - Blå - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Topp Ramona - Vit - Dam
Collection Tröja Anya - Vit - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenCollection Tröja Marina - Brun - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Envie de Fraise MYSOFT 2 PACK - Topp - svart Vackra billiga damkläder