Elomi Bh Full Cup Cate - Vit - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Klänning Adriana - Vit - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Emory Park Flerfärgad randig misaxikjol i omlott-modell
Collection Klänning Elsa - Vit - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Klänning Karin - Brun - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Klänning Sania - Svart - Dam
Collection Leggings Gisella med skinnlook - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Emporio Armani Stickad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Envie de Fraise FIONA TANK NURSING - T-shirt med print - navy blå raspberry Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Maxiklänning Susan - Brons - DamCollection Parkas Aliya - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Envii ENVELDA TEE - Långärmad tröja - imperial blå Vackra billiga damkläder
Collection Sammetstopp Dolores - Brun - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Spetsblås Annie - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Strumpor i bambu, 3-pack - Vit - Dam
Esprit 5-PACK - Strumpor - anthracite Vackra billiga damkläder
Collection Topp Annie Tee - Gul - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Topp Gabriella - Vit - DamCollection Topp Nea - lila - DamCollection Tröja Alexia - Svart - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Collection Tröja Hazel - lila - Dam
Collection Tunika Hillary - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN 2-pack ankelstrumpor med flerfärgat djurmönster spara anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

4505 leopardmönstrad träningssweatshirt i muscle fit av snabbtorkande material