Envie de Fraise FIONA TANK NURSING - T-shirt med print - off vit svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Klänning Savannah - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Envii ENVASA PANTS - Tygbyxor - vit blå Vackra billiga damkläder
Collection Leggings i kraftig kvalitet - Svart - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Maxiklänning Sigrid - rosa - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Omlottklänning Sofia - Svart - Dam
Collection Pyjamasbyxor Annika - Grå - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Esprit Bikini-bh Fraser Beach - rosa - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
4505 Vinröd ärmlös tränings-t-shirt i snabbtorkande material

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Skjorta Ella i siden - Svart - DamCollection Stringtrosa Audrey 3-pack - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Collection Baddräkt Lykke - Blå - Dam
Collection Tankini med halterneck - Röd - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Topp Dusty - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Topp Jolie i lin - Blå - Dam
Collection Bikini-bh Teodora - Röd - Dam
Collection Topp Vanna - Gul - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Tröja Christine - Röd - DamCollection Tröja Tracy - rosa - DamCollection Tunika Tess - Vit - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DESIGN 2-pack pikétröja med lång ärm och button down-krage
DESIGN Abstrakt blommönstrad festivalskjorta i regular fit och vintagestil del av set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Avslappnad långärmad t-shirt med Game Of Thrones-tryck anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Collection Bikinitrosa Lina - Svart - Dam