Esprit ADD - Linne - vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Collection Mjuk-bh Muse - Blå - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
4505 Ljust kakifärgade löparshorts i snabbtorkande material med rundad nederkant
Collection Parkas Bailey - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCollection Pyjamasshorts Elna - rosa - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Collection Skjorta i viskoscrepe - Dam
Collection Stringtrosa Erika - Blå - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Collection Bikini-bh Judit - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Collection Bikini-bh Vilma - Svart - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Collection Tankini Marita - Svart - DamCollection Topp Dana - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Collection Bikinitrosa Lina - Röd - Dam
Collection Topp Janella - Vit - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Collection Topp Tess - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Collection Tröja Blanka - Brun - Dam
Collection blås Charlie - Vit - Dam
Collection Tröja med strass - Svart - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetCollection Tunika Magdalena - rosa - DamDESIGN 2-pack blå medellånga badshorts Spara med flerpackDESIGN 5-pack korta sportiga strumpor med färgränder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DESIGN Ärmlös t-shirt med avslappnad passform lågt skuret ärmhål och triangel
DESIGN Avslappnad t-shirt med uppvikt är i tungt strukturvävt tyg med slub-effekt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDESIGN Batikfärgad t-shirt i overStorlek-modell med uppvikt ärm i flera färger och grönikalt mönster anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Collection blås i overStorlekmodell - Blå - Dam