DESIGN Curve 'Sculpt me' Mörkblå tvättade jeans med hög midja


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Men Badshorts Jack - Grön - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DESIGN Curve Urringad miniklänning med volang
Men Jacka Charlie - Svart - Herr

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMen Pikétröja Noel - Blå - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Men Skjorta Popover - Vit - Herr
Men T-shirt med bröstficka - Gul - Herr

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DESIGN Maternity Prickig plisserad jumpsuit med knytning framtill

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DESIGN Maternity Whitby Svarta skinny jeans med låg midja och avtagbart midjeband för magen

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Plus collection Bikinitrosa, maximodell - Röd - DamPlus collection Byxor Fia - Natur - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DESIGN Petite Blommig playsuit
Plus collection Kjol i linneblandning - Natur - Dam

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Plus collection Klänning Tari - Svart - Dam

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Plus collection Shorts - Vit - Dam
DESIGN Petite Miniklänning med smock knappar och tropiskt mönster
Plus collection Topp med färgstarkt mönster - Röd - Dam

På tisdagen godkände ministerrådetPlus collection Tunika Trudy - Brons - DamSport Träningstopp Loose Fit - rosa - Damvit Skjortklänning i longline med skärp den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
2NDDAY 2ND Jessa Pixels Klänningar
4th & Reckless Vit minikjol med spänne

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen8848 Altitude Pikétröja Corp Pique - Röd - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DESIGN Petite Regnbågsrandig playsuit med puffärm och knytning