DESIGN Petite Svarta cigarettbyxor med rand i sidan


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Plus collection Kavaj design Ida Sjöstedt - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DESIGN Plus Khakifärgad t-shirt i overStorlek-modell med pikéfinish och kontrasterande kanter
Plus collection Klänning Martina - Gul - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPlus collection Maxitrosa Barbro - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Plus collection Sweatshirt Piper - lila - Dam
Plus collection Topp Tanger - rosa - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DESIGN Svarta beskurna finbyxor i superskinny

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DESIGN Tall Blårandig skjorta med normal passform

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sport Jaure M rainset, herr - Svart - HerrSport Träningstopp med ventilerande hålmönster - lila - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DESIGN Tall Farleigh Blå mom jeans i slim fit med hög midja
vit Senapsgula byxor i avslappnad passform med kontrasterande sömmar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
2NDDAY 2ND Cosmic Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 2XU VECTR Light Cushion No Show Socks U Strumpor & tights
DESIGN Tall Ljusblå skjorta med extra smal passform och ribbad detalj
8848 Altitude Dunjacka Transform Jacket - Grön - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetAaiko PRESTA - Jerseyklänning - vibrant grön Vackra billiga damkläderAbecita Mjuk-bh Support - Svart - DamADIA ROME - Jeans slim fit - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas by Stella McCartney P ESS TIGHT Leggings & tights
Adidas Originals adiFärg Svarta utsvängda byxor med tre ränder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Originals - Svarta mjukisbyxor med 3ränder DV3142 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DESIGN Tall Minilång skjortklänning i linne med skärp