DESIGN Tall Omlottklänning i minimodell med knytning


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sport Träningstopp med mudd nedtill - rosa - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DESIGN Tall Prickig arbetsskjorta i skinny fit
vit Plusstorlek Ljusa avsmalnande jeans i 14oz

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2nd One Nicole 866 blå Harbour Flex Jeans Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 2XU Compression S S Top W Ögrönlar
4th & Reckless JIMMY TROUSER - Tygbyxor - orange Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
DESIGN Tall Svart t-shirt med murarkrage stretch och våfflad finish i muscle fit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DESIGN Tall Urringad playsuit i jersey för stranden med linjärt grafiskt mönster

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 8848 Altitude NAIRO BIKE - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläderAAPE By A Bathing Ape Vit t-shirt med kamoflagemönstrad loggavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
DESIGN Tall Kakifärgade badshorts med neonrosa dragsko halvvägs ner
Abrand Hängselbyxor med avslappnad passform

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Blå badshorts DJ2134

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas by Stella McCartney P ESS MIDLAYER Ögrönlar
EDITION Miniklänning i spets med bar rygg
Adidas Originals 3 California Grönrandig t-shirt

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Originals svart träningsjacka med tre ränderAdidas Originals COZY TrackTop ÖgrönlarAdidas Originals SC BODY Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Originals Träningsjacka BB Track Jacket - Multi - Dam
Adidas Performance CLUB SKIRT - Sportkjol - legend lila Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas RUN IT TANK W Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

MADE IN KENYA Unisex T-shirt med sceniskt mönster