DESIGN Tall Svarta mjukisbyxor i vår smalaste passform med dragkedjor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
2NDDAY 2ND Livia Ytterkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
DESIGN Tall Vida texturribbade culotte-byxor med spräckligt spänne
2XU XVENT Singlet M Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren8848 Altitude Dunjacka Lara Liner W - Svart - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 8848 Altitude Trekkingshorts Sasha W Shorts - rosa - Dam
Abecita Bikini-bh Alanya - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
EDITION Minikjol med speglar och pärlor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Made In Kenya Rutiga byxor med avslappnad passform

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Accessorize Ljusblommig bikiniögrönl i vändbar trekantsmodellAdidas 4K WV SHO 7V7 Shortsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Men Boxershorts Adam 3-pack - Blå - Herr
Adidas by Stella McCartney SOCKS LOW Strumpor & tights

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Originals Authentic Svart huvtröja DH3851

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Originals vit Outline T-Shirt med logga och broderi
Men Oxfordskjorta i bomull - Grå - Herr
Adidas Originals DRESS Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Originals Shorts 3-stripes - Svart - DamAdidas Originals Träningsjacka Outline FZ Hoodie - Svart - HerrAdidas Performance CLUB SKIRT - Sportkjol - vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas RUN IT CAMO SHO Shorts
Adidas Sport Performance Löpartröja Supernova 1 4 Zip T-shirt - Blå - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Sport Performance Träningsbyxor Tiro 19 - Blå - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Men Shorts i sweatshirttrikå - Blå - Herr