Men Bomberjacka Benjamin - Svart - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Abecita Alanya Boxer med snöre Badkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Men Huvsweatshirt med borstad insida - Svart - Herr
Abrand '94 Jeans i mom-modell med hög midja och kontrasterande sömmar del av set

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenADIA OVERStorlek LONG SLEEVES ROUND NECK - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Adidas by Stella McCartney CREW TEE Ögrönlar
Adidas FL_SPR Z FT 3ST Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Men Skjorta Checked - rosa - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Men Strumpa 10-pack - Grå - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Adidas Originals Grå mjukisbyxor med smal passform och broderad loggaAdidas Originals 3-pack ankelstrumpor i svart az5523vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Men T-shirt 3-pack - Vit - Herr
Adidas Originals Huvtröja Monogram FZ Hoodie - Grå - Herr

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Originals SOLID CREW 3 PACK - Strumpor - conavy blåbird vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Originals Träningstights 3-stripes Tights - Multi - Dam
Plus collection blås i omlottmodell - Blå - Dam
Adidas Performance CLUB TANK - Funktionströja - vit Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas RS SH TIGHT M ShortsAdidas Sport Performance Löpartopp Own The Run Tee - Grå - DamAdidas Sport Performance Topp W E Lin Slim T - Röd - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Sport Performance Träningstopp Prime Mix T-shirt - Grå - Dam
Adidas Tennis CLUB TIE TANK Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas W Zne Hd FR Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Plus collection Bygel-bh med brödtarrygg - Svart - Dam