vit Wide leg jeans med skärp


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Adidas Sport Performance Träningsbyxor E Lin T Stnfrd - Svart - Herr

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
2NDDAY Klänning i jersey med dragkedja och färgblock
Adidas Sport Performance Träningstights D2M Lo Hr Lt - Grå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAdidas Sport Performance T-shirt Z.N.E. SS Crew - Grå - Herr Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Adidas Tennis PARLEY TEE W Ögrönlar
Aéryne Birkin jumpsuit Jumpsuits

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
4th & Reckless HUNTER - Linne - röd Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
8848 Altitude Dunjacka Transform Jacket - Svart - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Áhkká Jacka Laevrie W Softshell - Svart - DamÁhkká Trekkingbyxor i vävd stretchkvalitet - Blå - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
8848 Altitude Skidbyxor Ewe W Pant - Blå - Dam
Alpha Industries MA 1 TT Patch II Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
American Vintage JACKSONVILLE ROUND NECK LONG SLEEVE - Långärmad tröja - cosmic Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Andiata WYNNE BOUCLE BLAZER Ytterkläder
Abecita Bikini-bh Alanya - Röd - Dam
Anna Field 15 DENIER 3 PACK - Strumpbyxor - nude Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetAnna Field Blazer - lila Vackra billiga damkläderAnna Field Festklänning - rosa guld Vackra billiga damkläderAnna Field Linne - blåsh Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Anna Field Pennkjol - dark grå Vackra billiga damkläder
Anna Field Trenchcoat - goblinblå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenArmani Exchange Grå kamouflagemönstrad skjorta med smal passform anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Abrand Flaröd jeans i 70-talsstil