Adidas Performance TEAM 19 - T-shirt med print - navy blå vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Anna Field Pyjamas - off-vit dark blå Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Adidas RUN IT TANK W Ögrönlar
Anna Field T-shirt med print - mauvewood Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenArena SOLID SWIM PRO - Baddräkt - navy vit Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Armani Exchange Sweatshirt - moulin röd Vackra billiga damkläder
Ashley Graham Trosa Lace Embellished High Cut Panty - Svart - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Adidas Sport Performance Sport-bh Don't Rest Alphaskin - Svart - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Adidas Sport Performance Topp W Id Winners V-neck T-shirt - rosa - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ASICS STYLE - T-shirt med print - performance svart Vackra billiga damkläderB.young BYrosaNA - Maxiklänning - cedar grön combi 2 Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Adidas Sport Performance Träningslinne Tech Prime Tank - Svart - Dam
Banana Republic BERMUDA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Banana Republic PLEATED SOLID MIDI SKIRT - A-linjekjol - brilliant blå Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Bariano Flerfärgad mönstrad maxiklänning med paljetter fishtail-kjol och tunna band baktill
Adidas Sport Performance T-shirt MH Emblem Tee - Grå - Herr
Baum und Pferdgarten NARETHE Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetBECKSÖNDERGAARD Calista Dots KjolarBellfield Vit skjorta med marmormönsterBenetton OFFICE ANKLE PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bergans Fløyen Jkt Ytterkläder
Bershka grårutiga byxor med sidorand

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBershka Rhythm Mintgrön t-shirt med retromönster anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Adidas Tennis ESCOUADE TEE M Ögrönlar